Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Tip van boon: rondje menukaart

 wijnarrangement 3 gangen  € 18,00  I  bobarrangement  € 12,50

wijnarrangement 4 gangen  € 22,00  I  bobarrangement  € 14,50

6 gangen rondje menukaart  € 39,95  I  bijpassend wijnarrangement  € 27,00  I  bobarrangement  € 18,00

Voorgerechten - appetizers  

Heilbot  7.50

Ceviche van heilbot (gegaard in sushi azijn met sinaasappel en limoen)  -  wortelanijscrème  -  peer  -  frisee  -  chips van truffelaardappel

Kalf  9.00

Kalfstartaar  -  kwartelei  -  augurk  -  radijs  -  toast brioche  -  mosterd-dragonmayonaise

Meloen-mozzarella  8.00

Honingmeloen  -  gefrituurde buffelmozarella  -  gerookte amandel  -  little gem  -  tomatenjam  -  stroopje van pedro ximinez   (vegetarisch)

Serranoham  8.00

Serranoham  -  gemarineerde grapefruit  -  citrus ricotta  -  walnoot  -  stroop van aceto balsamico

Tonijn  9.00

Tataki  tonijn (kort dichtgeschroeid)  -  wasabicrème  -  zoetzure komkommer  -  gepofte quinoa  -  koolrabi

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

Rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:
3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert      € 39,95

Hoofdgerechten - main dishes  

Biefstuk  20.50

Biefstuk van de diamanthaas  -  rode portsaus  -  groene asperges  -  puree aardappel, knolselderij en hazelnoot  -  trostomaat

Zeebaars  18.50

Zeebaarsfilet  -  beurre noisette  -  kokkels  -  groene tagliatelle met doperwt, courgette, aubergine  -  chips van pastinaak

Mediterraanse groente "pizza"  17.50

Bodem van gegrilde gemarineerde knolselderij belegd met courgette  -  aubergine  -  buffelmozzarella  -  olijven  - zongedroogde tomaat  - pesto olie  
geserveerd met salade van watermeloen en feta  (vegetarisch)

Lam  18.00

Gegrilde spies van lamsbiefstuk  -  ravioli van lamsgehakt  -  crème doperwt  -  paprikachutney  -  gegrilde zoete aardappel  -  kalfsjus 5 spices


Zwaardvis  20.50

Gegrilde zwaardvis  -  venkel picalilly  -  sperzieboontjes, ui, knoflook  -  crème van bospeen  -  aardappelrösti

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten

Met huisgemaakte mayonaise  € 3,75

Desserts

Aardbeien Romanov  7.50

Roomijs  -  verse aardbeien  -  panna cotta aardbei  -  slagroom met vodka en aardbei
BOONTIP: Glas Pocas moscatel do Douro, Portugal: € 6,00

Ananas-kokos  8.50

Carpaccio van ananas gemarineerd in malibu  -  pistache roomijs  -  kokosmousse  -  witte chocoladeschotsen met pinda
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, semillon-muscat, Frankrijk: € 6,00

Kaasplankje  9.00

Met roggebrood en truffelhoning
BOONTIP: Glas Pocas port Colheita 2000:  € 8,00

Chocolade-yoghurt  7.50

Chocolade genache  -  mangocrème  -  yoghurtparfait  -  caramel  -  meringue van framboos
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez sherry:  € 8.00