Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Kom ook genieten van onze internationale keuken

Tip van boon: rondje menukaart

3 gangen menu á la carte  € 29,95  I  bijpassend wijnarrangement  € 18,00  I  bobarrangement  € 12,50

4 gangen menu á la carte  € 34,95  I  bijpassend wijnarrangement  € 22,00  I  bobarrangement  € 14,50

6 gangen rondje menukaart  € 39,95  I  bijpassend wijnarrangement  € 27,00  I  bobarrangement  € 18,00

Voorgerechten - appetizers  € 8,50

Paling

Romige mousse van gerookte paling  -  stukjes gerookte forel  -  komkommer  -
zoetzure radijs  -  toast zuurdesem

Lam

Gerookte lamsham op toast  -  dressing van braam, rose peper en honing  -  veldsla  -  amsterdamse ui ringetjes

Aubergine - blauwe kaas

Gegrilde, gemarineerde aubergine  -  bitterballen van blauwe kaas  -  abrikozen-chili chutney  -  gebruneerde amandelen   (vegetarisch)

Hert

Gefrituurde dim sum van hertenstoof - bloedworst  - zoete aardappelcrème - compôte van cranberries - krokantje peperkoek

Tonijn

Tataki (kort dichtgeschroeid) van tonijn  -  guacamole  -  zoetzure komkommer  -  gepofte quinoa  -  koolrabi

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

Rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:
3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert      € 39,95

Hoofdgerechten - main dishes

Biefstuk

Licht gerookte, gebakken biefstuk van de diamanthaas - jus de veau met vleugje cacao  -  pommes duchesse met peper  -  gegrilde knolselderij  -  spruitjes

Zeewolf

Zeewolffilet  -  saus van langoustine  -  bloemkoolmousseline  -  gepofte krielaardappeltjes  -  snijboon  -  spekkruim

Loempiaatjes

Huisgemaakte loempiaatjes van paddenstoelen, prei en glasnoedels  -  ratatouille  -  gefrituurde polenta met oude kaas  -  gebakken oesterzwammen  (vegetarisch)

Lam

Gegrilde Lanskoteletjes  -  risotto van wortel en doperwtjes  -  saus van whisky, honing en tijm  -  courgette met sesam

Skrei

Gebakken skreifilet  -  korstje van kruidenpanko  -  botersaus met sjalot, knoflook en peper  -  groene asperges  -  stamppotje van rucola  -  paarse wortel

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten

Met huisgemaakte mayonaise  € 3,75

Desserts

Cheesecake

Cheesecake  -  yoghurtijs  -  gefrituurde pruimen in bierbeslag  -  pruimencouli
BOONTIP: Glas Pocas moscatel do Douro, Portugal: € 6,00

Crème brûlée

Crème brûléetje van yoghurt en honing  -  parfait van mint  -  chocolade kroketjes  -  vanille hangop
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, semillon-muscat, Frankrijk: € 6,00

Kaasplankje

Met roggebrood en stroop van aceto balsamico
BOONTIP: Glas Pocas port Colheita 2000:  € 8,00

Wentelteefjes

Wentelteefjes van briochebrood  -  gebakken banaan  -  vanillemascarpone  -  warme chocoladesaus  -  walnotenijs
BOONTIP: Glas Pedro Ximinez sherry:  € 8.00