Rondje Menukaart

Tip: proef van alles dat we te bieden hebben
bekijk onze menukaart

Culinair genieten

Sfeervol dineren in hartje Eindhoven
reserveer online

Kom ook genieten van onze internationale keuken

Tip van boon: rondje menukaart

3 gangen menu á la carte  € 29,75  I  bijpassend wijnarrangement  € 17,00  I  bobarrangement  € 11,50

4 gangen menu á la carte  € 34,75  I  bijpassend wijnarrangement  € 21,00  I  bobarrangement  € 13,50

6 gangen rondje menukaart  € 39,50  I  bijpassend wijnarrangement  € 27,00  I  bobarrangement  € 18,00

Voorgerechten - appetizers  € 8,50

Eend

Gerookte eendenborst - peer - witte koolsalade - pompoencrème - vinaigrette van rode biet -   krokant notenfilo

Zeebaars

Tartaar van zeebaars ingerold in gelei van visbouillon - zoetzure paddenstoeltjes - rode biet -  basilicummayonaise - aardappelkaantjes

Peer en gorgonzola

Lichtgebonden soep van peer en gorgonzola - toast van vijgenbrood - roomkaas - fijne knolselderij - notencrumble   (vegetarisch)

Hert

Gefrituurde dim sum van hertenstoof - bloedworst  - zoete aardappelcrème - compôte van cranberries - krokantje peperkoek

Tonijn en rode mul

Dun gesneden gerookte tonijn - rettich - wakame - rode mul in tempura - sesam soja dressing

Bij alle voorgerechten serveren wij desembrood met olijfolie

Rondje menukaart

6 gangen menu door de kaart bestaande uit:
3 kleine voorgerechten - 2 kleine hoofdgerechten - 1 dessert      € 39,50

Hoofdgerechten - main dishes

Biefstuk

Biefstuk van de diamanthaas - rode portsaus - pastinaakcrème - gegrilde pompoen - aardappeltaartje - compôte van rode ui en tijm

Dorade

Dorade filet - geserveerd op lasagne van diverse vissoorten en groentes - botersaus - pesto olie

Ricottataartje

Taartje van ricotta en gegrilde groenten - bitterballen van risotto - saus van gepofte knoflook  (vegetarisch)

Kalfsentrecôte

Gegrilde kalfsentrecôte - spaghetti met knoflook, peterselie, paddenstoelen en sambuca - rucola - parmezaanse kaas - trostomaat

Kabeljauw

Licht gerookte, gebakken kabeljauwstaart - mosterdsaus - basilicummousseline - romanesco - bospeentjes - aardappelbeignets

Bijgerechten - extra dishes

Schaaltje verse frieten

Met huisgemaakte mayonaise  € 3,50

Desserts

Appel rozijnen crumble

Appel rozijnen crumble - vanille mascarpone - mokka ijs - patissier room
BOONTIP: Glas Pocas moscatel do Douro, Portugal: € 6,00

Parfait

Parfait van bitterkoekjes - mandarijnenmousse - caramel van sinaasappel - kletskop
BOONTIP: Glas domaine de Moulin-Pouzy, semillon-muscat, Frankrijk: € 6,00

Kaasplankje

Met roggebrood en stroop van aceto balsamico
BOONTIP: Glas Pocas port colheita 1997:  € 8,00

Proeverij van nagerechtjes

BOONTIP: Glas Mas a Miel, Frankrijk:  € 7.00